Треньорът на Левски Станимир Стоилов няма да прави много промени за днешния 1/8-финален двубой за Купата на България. Наставникът на сините заяви, че ще залага в турнира на младия вратар Пламен Андреев под рамката.

Борислав Цонев и Георги Миланов са с леки проблеми и по всяка вероятност на втория ще му бъде дадена почивка, докато Ради Цонев е наказан.

Наставникът на сините ще заложи в центъра на халфовата си линия на Андриан Краев и Борислав Цонев, а на мястото на последния може да играе и Драган Михайлович.

В защита ще се завърне Христос Шели като по всяка вероятност Гьоко Зайков ще получи почивка. По фланговете в отбрана ще действат Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев, а в нападение място на терена може да получи Мартин Петков.

От своя страна, треньорът на Септември (Симитли) Троян Радулов няма да прави много промени и ще заложи на най-доброто, с което разполага.

Наставникът на втородивизионния тим ще притеснява синята защита с бившия нападател на ЦСКА и Пирин (Благоевград) Владислав Златинов. Опитният футболист водеше атаката в последния двубой на тима срещу Марица Пловдив, завършил 1:1.

През 2012 година Септември Симитли елиминира на четвъртфинал ЦСКА на Стойчо Младенов след 2:1 у дома. Сега тимът гостува на „Герена“ от 19:00 часа, а двубоят ще бъде предаван по Диема Спорт, пише "Тема:Спорт".