Левски пусна в продажба билетите за мача от 13-ия кръг на efbet Лига срещу Ботев (Пловдив). Сектор "А" на "Герена" ще бъде затворен заради наказание, а привържениците с абонаментни карти ще могат да гледат двубоя от Сектор "В".

"Билетите за мача от 13-ия кръг на Първа лига срещу Ботев (Пловдив) в събота, 8 октомври, от 20:00 часа на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов" вече са в продажба!

Пропуските ще бъдат налични до изчерпване на количествата в официалния магазин на ПФК Левски на стадиона, в мрежата на Eventim и онлайн.

В събота, 8 октомври, билети ще бъдат продавани от 10:00 часа до края на първото полувреме в официалния магазин на ПФК Левски и от 14:00 часа до края на първото полувреме на касите пред Сектор "А", на улица "Тодорини кукли" и на арката пред Сектор "А".

С решение на Апелативната комисия на БФС, Сектор "А", с изключение на VIP зона и Ложи 2 и 3, е затворен за публика. Притежателите на абонаментни карти ще бъдат настанени в Сектор "В" както следва:

Сектор "А", блокове 1, 2, 3 и 4 в Сектор "В", блокове 15 и 16 (влизане през вход №8)
Сектор "А", блокове 5 и 6 в Сектор "В", блок 19 (влизане през вход №9)
Сектор "А", блокове 1914, 7 и 8 в Сектор "В", блок 18 (влизане през вход №9)

Влизането в сектор "В" ще става след представяне на абонаментна карта!

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата, да заявят своя отказ на email: club@levski.bg чрез предоставяне на две имена и сектора, за който е абонаментната карта", пишат от клуба.

Снимка: Lap.bg

Справедливо ли беше решението на БФС спрямо Левски

Наказанието на Левски трябваше да бъде изцяло отменено, както стана с други клубове в течение на сезона!
Левски заслужаваше и по-тежко наказание, защото пострада длъжностно лице!
Един мач без публика беше справедливо наказание!
Решението на БФС да затвори частично Сектор "А" на "Герена" е правилно!
Общо 1428 гласа