Състоянието на десния бек на ЦСКА Иван Турицов явно е no-лошо от очакваното. Той бе изваден от картотекира­ните пред УЕФА играчи за Лига Европа. Вместо в него в съста­ва за Б36 Торсхавн бе записан взетият миналата седмица французин Тибо Вион.

Турицов се контузи по вре­ме на домакинството на Сла­вия, спечелено с 1:0 в края на август. Той получи травмата още през първото полувреме. 21-годишният бранител бе повикан за евроквалификациите на младежките национали сре­щу Русия (0:2) и Сърбия (2:1). Той обаче отпадна от състава в последния момент.

До снощи от ЦСКА така и не бяха разкрили каква точно е контузията на Иван и колко дълго той ще бъде извън игра. В негово отсъствие Стамен Белчев пуска в дясната зона на отбраната Пламен Гълъбов, който е централен защитник. Така бе и снощи срещу Лудогорец. Заради проблемите с Турицов бе привлечен и Тибо Вион.

През този сезон Иван уча­ства в 4 срещи от първен­ството. Общо за армейците има 36 шампионатни двубоя, в които не се е разписвал. Той ще пропусни мачовете с Б 36 Торсхавн и Локо Пд тази сед­мица.