Португалският халф Тиаго Родригес ще се завърне в титулярния състав на ЦСКА срещу Б36 Торшавн в утрешното домакинство от третия квалификационен кръг на Лига Европа, твърди "Тема Спорт".

За последно той беше сред стартовите 11 в мача с малтийския Сиренс на 27 август, но получи контузия точно преди срещата със Славия от Първа лига в края на миналия месец и дори се наложи да премине през няколко възстановителни процедури в родината си.

След завръщането си към тренировъчен процес Тиаго остана на пейката и в трите двубоя на ЦСКА, но неизменно влизаше като резерва и срещу Черно море, и с БАТЕ, и в неделя с Лудогорец. На "Тича" и срещу беларусите той дори имаше участие при късните голове за равенството 1:1 с варненци и за крайното 2:0 над тима от Борисов.

До момента от треньорския щаб се опитваха максимално да щадят португалеца след контузията, но той вече е в почни оптимална кондиция и ще може да започне като титуляр. Сгъстеният цикъл на червените пък ще принуди Стамен Белчев да потърси освежаване на състава.

Възможно е Тиаго да замени Амос Юга или преквалифицирания напоследък ляв бек Жеферсон на поста вътрешен полузащитник. Не е изключено обаче да бъде позициониран на коронната си позиция зад нападателя, а на пейката да бъде понатрупалият умора Санкаре. Друг играч, който се изявява на този пост - Стефано Белтраме, отново ще остане резерва.