Продажбата на билети за първия мач на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа срещу ЧФР Клуж в четвъртък от 19:55 часа навлиза в заключителната си фаза, пише "Тема спорт". 

До снощи продадените талони бяха близо 10 хил., а още около 3000 чакат своите притежатели. Както е известно, от Министерството на здравеопазването позволиха на 30% от капацитета на стадиона да има фенове за двубоя с шампиона на Румъния. Това означава, че точно 12 824 "червени" привърженици ще могат да гледат срещата на живо на "Васил Левски".

Цените за различните сектори са 36 лв. за "А" и по 18 лв. за останалите три трибуни - "В", "Г" и "Б". Към момента най-много свободни билети има за Сектор "Б", като една от причините е, че за него бяха пуснати на-много пропуски - 4290. Другата причина е, че феновете на ЦСКА не обичат да седят там, защото този сектор се възприема като дом на агитката на Левски.

С пропуск за мача с Клуж се е сдобил и популярният журналист и радиоводещ Ники Кънчев. Продажбата продължава и днес на гишето на фенмагазина на "Армията", като билетите са поименни.