Сериозно мениджърско присъствие имаше снощи в ложата на Националния стадион "Васил Левски", където ЦСКА загуби с 0:2 от ЧФР Клуж на старта на груповата фаза на Лига Европа, пише "Тема Спорт".

Чужди агенти следяха под лупа изявите на трима от "червените". Това са Валентин Антов, Георги Йомов и Али Соу. Първите двама са част от националния отбор.

Около Антов има интерес от доста време, а издания на Острова на няколко пъти писаха, че към него има сериозен апетит от английски клубове. 19-годишният защитник, който може да играе и като дефанзивен халф, не е пропуснал нито един двубой тази кампания, като в първенството има 9 мача и 2 гола.

Йомов (23 г.) бе привлечен от Славия в началото на сезона и бързо се адаптира. Фланговият нападател направи дебюта си за националния отбор на България при 1:3 от Унгария, като вкара единствения гол във вратата на маджарите. След това игра и срещу Финландия (0:2) и Уелс (0:1). Вече се появиха информации, че той е в сферата на интерес на Уотфорд - в английския тим шеф е бившият спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета.

Оттам на "Армията" под наем пристигнаха Адалберто Пеняранда и Джером Синклеър.