Даниел Моралес ще продължи да води ЦСКА и при гостуването на Йънг Бойс следващия четвъртък, пише "Тема спорт". Дотогава на "Армията" не смятат да правят промени в треньоския щаб. Шефовете са доволни от представянето при гостуването на Рома на "Олимпико" (0:0) и смятат да дадат шанс на наставника да продължи да води отбора.

44-годишният бразилец с български паспорт има лиценз А, който му позволява да бъде помощник, но не притежава Про за старши треньор. С разрешение от УЕФА обаче той може да води отбора в продължение на 60 дни в евротурнирите, след което на треньорската скамейка на ЦСКА ще е задължително да има наставник с Про лиценз. 

Това обаче означава, че Моралес би могъл дори да изкара начело оставащите четири мача в груповата фаза. Всичко ще зависи от представянето на отбора в Швейцария.

Ръководството на клуба води преговори с няколко чуждестранни специалисти, но ако се стигне до споразумение с някой от тях, най-вероятно то ще влезе в сила от зимата.

"Сигурен съм, че един ден ще получа шанс да водя за постоянно този велик отбор, но дали ще е сега, дали ще е в бъдеще, собственикът ще прецени", заяви Моралес след равенството 0:0 с Рома на "Олимпико".