Густаво Бусато най-вероятно ще бъде закотвен на пейката, след като провали ЦСКА в мача с "Йънг Бойс". Бразилецът допусна левашки гол, който костваше загубата на "червените". 

Още преди мача се говореше усилено, че Бусато не е във форма и ще остане сред резервите, но той се появи на терена, което се оказа голяма грешка.

Вероятно в предстоящия мач с ЦСКА 1948 в неделя на "червената" врата ще застане Димитър Евтимов. Той пази при победата на "армейците" за Купата срещу Ботев (Ихтиман) с 5:0, а преди това беше избран за играч на мача в сблъсъка на тима с Царско село в Първа лига, спечелен трудно с 1:0.

Добрата новина за Бруно Акрапович е, че босненецът ще може да заложи спокойно на любимата си тактика 3-5-2 в мача с "авиаторите". Той вече ще има точните изпълнители за тази схема, след като в състава се завръща Брадли Мизику, пише "Монитор". 

Конгоанецът не беше на разположение за мача с Йънг Бойс, след като беше болен от COVID-19, а карантината му не беше изтекла. Той обаче ще бъде на линия за неделя, а това със сигурност ще направи ЦСКА по-силен отбор. 

Припомняме, че Акрапович беше принуден да използва на изключително важната при тази схема позиция на халф-бек Греъм Кери, който не успя да се справи със задачата си и се луташе и в защита, и в атака.