ЦСКА - ЦСКА 1948, среща от Първа лига на България, стадион "Българска армия", начало 19.00 часа.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 3 победи, 4 равенства и 3 загуби. От тях 1 победа, 1 равенство и 2 загуби в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на ЦСКА 1948 във всички турнири: Общо 5 победи, 3 равенства и 2 загуби. От тях 2 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 5 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави:

ЦСКА: Евтимов; Антов, Матей, Занев; Кери, Юга, Тиаго, Мазику; Санкаре; Соу; Синклер

ЦСКА 1948: Наумов; Александров, Петров, Пиргов, Марин; Шопов, Юсеин; Младенов, Топузов, Иванов; Камбуров

ПРОГНОЗА: Днес ще има нов мач за историята, след като ЦСКА посреда ЦСКА 1948 на "Армията". Повечето световни букмейкъри дават предимство на домакините, които през седмицата паднаха с 0:1 от Йънг Бойс за Лига Европа.

ЦСКА ще играе единствено и само за победа, като това ще е дебютна среща за Бруно Акрапович начело на тима за първенство.

Новаците записаха само една точка в последните си два мача, като паднаха с 0:3 от Лудогорец и завършиха 0:0 при гостуването си на Локо Пловдив. В първата среща между двата отбора ЦСКА 1948 поведе с 2:0, но ЦСКА изравни бързо и бе близо до пълен обрат.

Акрапович няма сериозни кадрови проблеми с контузени, болни или наказани играчи. Аут от мача са единствено Пламен Гълъбов и Енрике Рафаел. Димитър Евтимов пък най-вероятно ще започне титуляр на вратата за сметка на Бусато, който се издъни сериозно срещу Йънг Бойс.

За новаците няма да играят Венцислав Василев и Георги Русев. Труден за прогнозиране мач, но ще заложим за победа на ЦСКА.

Резултат: ЦСКА - ЦСКА 1948 2:1