Двама флангови футболисти отпадат от сметките за титулярния състав на ЦСКА за утрешния полуфинал-реванш за купата срещу Лудогорец от 18:30 часа на "Хювефарма арена".

Това са защитникът Тибо Вион и крилото Джером Синклеър, които действат на десния фланг, но няма да могат стартират в Разград, а шансът да попаднат сред резервите е минимален.

Французинът и англичанинът продължават да лекуват контузии, поради което едва ли ще пътуват тази сутрин за Русе, където отборът ще отседне преди гостуването на орлите.

Вион се контузи на последната тренировка на ЦСКА преди първия мач на "Армията" (1:1) и вместо в титулярния състав попадна в лазарета. Така първо с Лудогорец, а след това и срещу Арда за първенство цял мач като десен бек игра Иван Турицов, като 21-годишният плевенчанин ще бъде сред стартовите 11 и в Разград.

Синклеър пък започна срещу Лудогорец от самото начало, но получи травма в рамото в 60-ата минута и бе заменен принудително малко по-късно.

Нарушението срещу британеца костваше втори жълт картон на Бърнард Текпетей от гостите, който бе изгонен, а наказанието му от два мача го вади от мача с ЦСКА утре. Вместо 24-годишния юноша на Ливърпул като дясно крило за армейците най-вероятно ще излезе националът Георги Йомов.

"Имаме една-две контузии, но като цяло разполагам с всички футболисти за реванша", коментира Любо Пенев кадровите проблеми около състава си.

Срещу Арда той съхрани висящите с по 4 жълти картона Мазику и Матей, като първият изобщо не беше в групата, но утре и двамата ще бъдат титуляри. Същото се отнася и за Тиаго и Йомов, които играха срещу кърджалийци, но успяха да се опазят от пето официално предупреждение.