ЦСКА иска да вземе защитника Пол Лирола, който е собственост на Фиорентина, но от януари играе под наем в Олимпик Марсилия.

Тази новина хвърли в екстаз "червените" фенове, след като подобна информация се появи в сторито на клуба на официалната страница във Фейсбук, не остана незабелязана и от Gol.bg. Тя бързо обиколи групите, но по-късно постът беше изтрит. На негово място се появи нов, който гласи: "Армейци, както сами можете да се досетите, последното стори беше техническа грешка. Администраторът все още празнува класирането на финал и моли за прошка". 

23-годишният Лирола ще е голям удар, ако наистина заиграе на "Българска армия". Той има мачове за юношеските формации на Испания и една среща за Каталуния. Част е от мъжкия тим на Юве между 2016 и 2018 г., но така и няма официален мач за най-титулувания клуб на Ботуша.

Лирола се утвърди като футболист в Сасуоло, където изигра 81 мача в Серия "А" и вкара 2 гола. За Фиорентина има 37 двубоя в калчото, а на 12 януари тази година премина в Марсилия.

Той играе във Франция под наем с опция за закупуване от 12 милиона евро. 

Снимка: БГНЕС