Бившият наставник на ЦСКА Даниел Моралес разказа за престоя си на "Армията" и сподели вижданията си за ситуацията в родния футбол.

"За мен беше един шок, защото от дълго време не съм бил без работа, но вярвам, че няма да остана дълго време. Ще почивам, когато ще умра. Сега искам да предавам опита си някъде, и знанията, докато са ми още свежи", сподели Моралес пред "Спортал".

"Аз не мисля, че е имало неуважение към мен. Просто това са решения, които се взимат бързо. Идва нов щаб, нов треньор. Аз съм дал всичко от себе си в периода, в който бях в ЦСКА. Аз имам голяма благодарност към всички треньори, с които съм работил. Стамен Белчев, Любко Петрович. Бате Любо Пенев. Винаги има начало и край."

"Аз съм професионалист. Уважавам всички отбори в България. Искам да храня моето семейство и да се развивам на места, където има условия. Аз нямам проблем нито с Левски, нито с Лудогорец, но дали някога ще работя там е въпрос на момент.

И преди няколко години с Пенев победихме в Разград. И със Стамен Белчев сме побеждавали там. Всеки отбори има силни мачове и спадове. Отборът постига резултати. Аз нямах много време да промени нещо за кратко време. После дойде Бруно Акрапович, после Любо Пенев вкара в релси отбора", каза бразилският специалист.