Босненският халф на ЦСКА Хамза Чатакович говори веднага след победата с дузпи срещу Лиепая и заяви, че отборът не е играл така, както се е искало на всички, но в крайна сметка успехът е най-важен. Ето какво каза новото попълнение на ЦСКА за "Топспорт":

"Беше много труден мач, но сме наистина щастливи, че в крайна сметка победихме и ще играем в следващия кръг на турнира. Не играхме така, както искаме и както трябва да играем. Но накрая всичко завърши добре и за момента това е най-важното.

Трябва да се концентрираме върху себе си, а не да мислим за съперниците. Ако играем така, както можем, няма защо да се притесняваме от следващите ни опоненти. Трябва да даваме максимума във всеки мач от днес натам.

Знам, че новият ни треньор Стойчо Младенов е легенда на ЦСКА. Знам всичко за него. Той е много важна личност за клуба. Само три дни сме с него, още се опознаваме. Най-вече той нас. Всичко е на добро ниво за момента. Вярвам, че с господин Младенов всичко ще е добре в бъдеще.

Реакцията на феновете след първия мач с Лиепая? Не знам какво да кажа! Да, ЦСКА и Левски са най-популярните отбори в България и имат много фенове. Всеки очаква от нас да играем добре и да побеждаваме, това е нормално. Очаквам феновете да ни подкрепят всеки мач. Понякога имаме и ще имаме трудни дни на терена. Но, ако всички сме едно цяло, ще бъде по-лесно за всеки.

Знам, че дълги години ЦСКА не е бил шампион. Толкова много искаме да сме шампиони - не само един сезон, но всеки. Защото това е ЦСКА. Наистина трябва да мислим мач за мач и да даваме най-доброто от себе си. Ако се раздаваме на 110%, титлата ще е наша".