Ръководството на Ботев Враца публикува обръщение към феновете на тима преди днешния сблъсък с ЦСКА. Срещата е от 18:15 часа, а врачани се прицелват в първа победа над армейците от 36 години насам.

„Голямо предизвикателство и голяма възможност очаква нашите момчета в този кръг. След тежкото поражение преди седмица ще се изправим срещу един стойностен съперник, който също не се представя добре в последните мачове. ЦСКА е исторически най-неудобният съперник за Ботев Враца. Имаме едва 4 победи (последната преди 36 години) над тях и над 40 поражения".

"Никога Ботев не е побеждавал Левски и ЦСКА в един сезон. Дали момчетата на Дани Моралес ще напишат нова страница в клубната история тази неделя? Елате да ги подкрепим на стадиона“, призоваха врачани в своята Фейсбук страница.

В същото време колегите им от ЦСКА обявиха, че двете ръководства са се договорили днес на стадион "Христо Ботев" да бъде отворена специална каса.

Там привържениците на армейците от Враца и региона ще могат да закупят билети за предстоящия идната неделя двубой на тима срещу Левски и домакинствата в груповата фаза на Лигата на конференциите. Касата отваря в 12:00 часа и ще работи до края на първото полувреме на срещата.

Билетите за вечното дерби струват съответно 15 лева за А сектор и 10 лева за Г. Тези за домакинствата на Бодьо/Глимт, Заря Луганск и Рома пък са на цена от 25 лв. за централната трибуна и 15 лв. за останалите три сектора на Националния стадион „Васил Левски“. Билетите могат да бъдат закупени и онлайн на urboapp.com.