Алан Пардю отново е спряган за завръщане в английското първенство. Сега той е един от фаворитите да поеме тима на „Кардиф Сити“ от Чемпиъншип, пише "24 часа".

Пардю се води съветник на акционерите в ЦСКА, които са Гриша Ганчев, Юлиан Инджов и Христо Стоичков. От началото на сезона той се е появил само на един мач на ЦСКА, като изненадващо дойде в Хърватия за двубоя с „Осиек“.

Равенството 0:0 с „Берое“ със сигурност ще доведе до сериозни сътресения в ЦСКА през зимната пауза. Стойчо Младенов вече си е направил изводите за някои играчи, които от идването му не са сред титулярите, а в Стара Загора показаха, че и не заслужават да са на терена.

Наставникът на „червените“ чистосърдечно призна, че не може да даде оценка за играта на отбора си, защото такава е липсвала. „Червените“ бяха уникално слаби, като единствено рожденикът Густаво Бусато бе на ниво и спря старозагорци.

Вратарят показва доста стабилна форма от началото на сезона. Младенов вече работи и по селекцията на отбора, като лично ще отговаря за привличането на нови играчи. Опитният специалист винаги е правил доста добри селекции в ЦСКА, като сега се очаква да се видят решенията му на полусезона.

Въпреки слабата игра в Стара Загора някои от титулярите ще запазят постовете си и при гостуването на „Арда“ в мача за купата. Това ще е последният им шанс да останат в Борисовата градина.

ЦСКА трябва да се съсредоточи в първенството, след като отпадането на отбора от Лигата на конференциите е гарантирано след загубата от „Зоря“ (Луганск) в София.