Ден след успеха над ирландския Сейнт Патрикс от ЦСКА-София не забравиха да честитят на някои от легендите си, които празнуват днес рожден ден.

"Армейци, днес легендарният Димитър Якимов празнува своя 81-и рожден ден. Той се присъединява към ЦСКА през 1960 година и остава верен на армейския клуб до края на кариерата си. За 14 години нападателят изиграва 287 мача с червения екип и отбелязва 141 гола. Якимов е 7-кратен шампион с ЦСКА и 6 пъти е носител на Купата на Съветската армия. Участник е в емблематичните полуфинални сблъсъци за КЕШ срещу Интер през 1967 година. Пожелаваме на Димитър Якимов много здраве, щастие, късмет, успехи и дълголетие!", отбелязаха на официалната страница на клуба.

"Армейци, днес Емил Костадинов празнува своя 55-и рожден ден.  Той е трикратен шампион с ЦСКА и 4-кратен носител на Купата на България. Нападателят е известен и с прозвището си Екзекутора на петлите, след като вкарва и двата гола при успеха над Франция в Париж през ноември 1993 г., с които България се класира за Световното първенство в САЩ през 1994 година.

Емил Костадинов е първият българин, вкарал гол във финал на европейски клубен турнир - през сезон 1995/96, когато с екипа на Байерн Мюнхен печели Купата на УЕФА след успех над Бордо. Пожелаваме му здраве, щастие, късмет и още много успехи!", написаха "червените".

Клубът не пропусна и Антон Димитров, който днес става на 52 години.