Интер обърна Торино с 3:1 в Милано и се върна в битката за титлата.

"Нерадзурите" вече са с 68 точки и изостават с осем от Ювентус и първото място. До края на сезона в Италия отават шест кръга.

Гостите поведоха в резултата чрез Андреа Белоти през първото полувреме, но след почивката Интер се разигра и стигна до пълен обрат след попадения на Ашли Йънг, Диего Годин и Лаутаро Мартинес.

Така "нерадзурите" направиха дубъл над Торино през този сезон, след като по-рано през първенството победиха "биковете" с 3:0.

Интер започна атакуващо мача и можеше да вкара още в началото, но Марсело Брозович не успя да опъне мрежата на гостите. Торино реагира мигновенно и още с първото си положение отбеляза.

В 17-ата минута Ханданович направи сериозна издънка като подари топката на Белоти, който без проблеми му я мушна в мрежата за 0:1. Интер се хвърли да изравнява, но така и не успя да създаде чисто голово положение до края на първото полувреме.

След почивката "нерадзурите" се разиграха и обсадиха вратата на Торино. Така още в 48-ата минута Интер изравни. Тогава Лаутаро Мартинес върна с глава топката към Ашли Йънг, който вкара за 1:1.

Три минути по-късно защитата на гостите отново допусна детинска грешка, като позволи на Алексис Санчес да намери Годин и той направи пълен обрат - 2:1. Това даде спокойствие на домакините, които бързо вкараха и трети гол.

В 61-ата минута Лаутаро стреля, топката се отклони от играч на Торино и влетя в мрежата на Сиригу за 3:1. "Биковете" можеха да върнат едно попадение, но Белоти натресе гредата. До края и двата отбора си размениха по няколко положения, но до нов гол не се стигна.