Беневенто – Интер, мач от 1-ия кръг на Серия "А", ст.: "Чиро Вигорито", начало: 19.00 часа наше време

Вероятни състави:

Беневенто: Монтипо, Фулон, Глик, Калдирола, Летиция, Йоница, Скиатарела, Хетемай, Инсиние, Капрари, Мончини
Треньор: Филипо Индзаги

Интер: Ханданович, Скриняр, Де Врай, Коларов, Хакими, Галярдини, Видал, Йънг, Сенси, Лукаку, Санчес
Треньор: Антонио Конте

Прогноза на Gol.bg:

Интер ще гони втора поредна победа в Серия "А" след драматичното 4:3 над Фиорентина преди дни.

"Нерадзурите" ще са без Раджа Наинголан, който е пред завръщане в Каляри и не попадна в групата. Дебют като титуляр за отбора ще направи Артуро Видал, а в защита ще играе Стефан де Врай.

Беневенто отбеляза завръщането си в калчото със страхотна победа 3:2 като гост над Сампдория. Успехът е още по-впечатляващ като се има предвид, че "вещиците" изоставаха с 0:2, но успяха да осъществят голям обрат на стадион "Луиджи Ферарис".

Резултатът със сигурност е вдъхновил отбора на Филипо Индзаги, който при предишното си участие в елита трябваше да чака 15 кръга, за да вземе първите си точки. Беневенто спечели 14 от своите 19 домакинства през миналия сезон в Серия "Б" и допусна само една загуба, която беше като гост.

От своя страна Интер не е губил в последните си девет визити срещу новаци в Серия "А" (6 успеха, 3 равенства), включително и победа на стадион "Чиро Вигорито" с 2:1 през сезон 2017/18.

Статистиката показва, че миланци имат само победи срещу Беневенто в съперничеството им – 3 от 3, и нашата прогноза е, че добрата им серия ще продължи и тази вечер.

Прогноза: Беневенто – Интер 1:4