Наставникът на Интер Антонио Конте не бе щастлив след равенството 0:0 с Удинезе. Наставникът дори бе изгонен в края на мача, когато влезе в пререкания със съдиите. Това реми попречи на "нерадзурите" да се възползват от грешката на Милан, който по същото време допусна тежка загуба с 0:3 от Аталанта. Конте обаче заяви, че играчите му не трябва да мислят за "росонерите", а за собственото си представяне.

"Аз имах разногласия със съдиите относно добавеното време в края на мача. Реферът ми вдигна картон и реши да ме изгони. Смятам, че четири минути не бяха достатъчни с оглед на развитието на мача. Но арбитрите решават и ние трябва да приемаме техните решения, дори и когато не сме съгласни", заяви Конте относно изгонването си.

"Винаги съм казвал, че ние трябва да мислим само за себе си. Не трябва да обръщаме внимание на Милан и на тяхната загуба. Трябва да мислим как да подобрим собственото си представяне и резултати."

"Можехме да сме по-прецизни в този мач, липсваше ни класа, особено при последния пас. Обикновено при центрирания имаме четири-пет играчи в наказателното поле. Проблемът е, че самите центрирания не бяха достатъчно точни. Например, центрирането на Барела бе перфектно и то изработи гола на Артуро Видал срещу Ювентус. Важно е да имаш достатъчно хора и центрирането да е добро, за да се стигне до гол", завърши Конте.