Интер подписа договори с камерунския вратар Андре Онана и арменския офанзивен халф Хенрик Мхитарян. Двамата пристигат в Милано като свободни агенти след изтичането на договорите им съответно с Аякс и Рома. От клуба все още не са обявили официално трансферите, но сделките станаха ясни от депозираните контракти в сайта на Серия А.

26-годишният Онана бе привлечен за наследник на 37-годишния Самир Ханданович, който е в Интер от десетилетие насам. Африканецът подписа петгодишен договор с клуба, след като не е играл много след получаването на деветмесечно наказание заради допинг преди година.

Бившият арменски национал Мхитарян пристига в Милано за две години, като ще взима по 4.5 млн. евро на сезон. Той прекара три сезона в Рома, като спечели дебютното издание на Лигата на конференциите под ръководството на Жозе Моуриньо миналата кампания.

По-рано Интер се сдоби с услугите на Ромелу Лукаку и Кристиан Аслани под наем съответно от Челси и Емполи. „Нерадзурите“ преговарят и за привличането на свободния агент Пауло Дибала, който отказа да продължи в Ювентус.