Халфът на Интер Марсело Брозович е подновил тренировки. Хърватинът участва в заниманията на нерадзурите заедно с капитана Самир Ханданович, като и двамата ще бъдат на разположение за треньора Симоне Индзаги в дербито срещу Милан в неделя.

Брозович не е бил титуляр за Интер от септември миналата година, когато се контузи докато играеше за националния тим на Хърватия. Той бе в състава на родината си на Мондиал 2022, но като се върна в Италия бе повален от травма в лявото бедро. Срещу Милан ще бъде на резервната скамейка, защото титуляри в средата остават Барела, Чалханоглу и Мхитарян. Брозович обаче дава още опции на Индзаги в тази зона.

"Уверен съм, че Марсело и Самир ще са в състава за мача в неделя. И двамата тренират с останалите без да имат проблеми. Те знаят, че са важни за нас в предстоящите мачове до края на сезона", обяви Симоне Индзаги.

За Интер няма повече мачове в средата на седмицата до 22-и февруари, когато е сблъсъка с Порто в Шампионската лига. Треньорът Индзаги иска постепено да върне към формата играчи като Брозович и Лукаку, които имаха много проблеми с травми през сезона.