Галерия

Джорджина Родригес иска още деца от Кристиано Роналдо. Тя даде специално интервю за "Ола", в което призна своите планове.

"Моето желание да бъда майка е по-силно от всякога", сподели красавицата, цитирана от "България днес". В момента половинката на португалеца има тежката задача да се грижи за четири деца. 

Само 2-годишната дъщеричка Алана е родена от Джорджина. Близнаците Ева и Матео са от сурогатна майка, както и най-голямото хлапе Кристиано-младши. Родригес получава огромна помощ от домашни прислужници, но е приела всички наследници на нападателя за свои.

Джорджина сподели, че петото дете ще бъде грижливо планирано. Тя обясни как с Кристиано пресмятат всичко до най-малкия детайл.

"Не обичаме да променяме нашите навици - добави една от най-популярните футболни половинки. - Организацията е ключът към успеха."

Желанието за още деца от Кристиано вероятно е нараснало с официалния годеж. Роналдо предложи през лятото на таен купон. Добрата новина беше разкрита, след като бдителни журналисти фиксираха скъпия годежен пръстен на ръката на брюнетката. Халката е оценена на 615 000 паунда.