Треньорът на „Ювентус“ Андреа Пирло не беше никак доволен след равенството срещу „Беневенто“.

"Бианконерите" стигнаха само до 1:1 срещу новака в Серия "А" и са на 4-о място в класирането. „Юве“ беше без звездата си Кристиано Роналдо, но Пирло подчерта, че това не трябва да е оправдание.

"Контролирахме първото полувреме и имахме положения, с които можехме да сложим край на интригата. Все още обаче не сме се научили да разчитаме правилно различните моменти в мачовете. В края на полувремето трябваше да сме по-внимателни и да запазим преднината си. Не за първи път получаваме гол точно преди почивката", заяви Пирло, цитиран от "Монитор".

"Често действахме хаотично и без хладнокръвие. Не успяхме да се възползваме от съзаддените положения. Не е лесно, когато имаш толкова много национали, а освен това играеш в Шампионската лига. Но ние не сме единственият клуб в подобна ситуация", продължи бившият халф.

"Кристиано имаше известни проблеми в средата на седмицата, но игра срещу „Ференцварош“. Нормално беше да получи почивка. Той е голямо предимство за нас, но сме длъжни да демонстрираме качествен футбол и без него", изтъкна Пирло.