Треньорът на Ювентус Андреа Пирло беше доволен от обрата над Лацио, но подчерта, че тимът му е проспал първите 20 минути в срещата.

„Започнахме много слабо и допуснахме гол, но съм доволен от реакцията на отбора. Не бяхме сломени и започнахме да вдигаме темпото, което беше най-важното“, каза Пирло след мача.

„Старата госпожа“ победи с 3:1, въпреки че Кристиано Роналдо бе оставен на резервната скамейка. Торинци бяха и с друга система на игра 4-2-3-1. „Мислихме и за мача ни срещу Порто във вторник. Имаше играчи, които почти не бяха тренирали през седмица. Най-важното днес бе, че взехме трите точки.

За съжаление не можех да използвам Мората напоследък заради леки травми. Той има характеристики, които са много по-различни от тези на другите нападатели в отбора и нямам търпение да бъде готов на 100 процента.

Лично аз се чувствам по-изморен от играчите си, така че ще ми трябва почивка и на мен. Трябва да намерим правилният подход за мача от Шампионската лига срещу Порто. Всички знаят колко важен е този турнир за нас, така че не бива да допускаме грешка“, каза още Пирло.