Голмайсторът на Ювентус Душан Влахович заяви, че най-важното нещо е "бианконерите" отново да станат шампиони на Италия. Той беше избран за играч на мача при снощната победа с 3:0 над Сасуоло в Торино, благодарение на двата си гола.

"Работих цяло лято, все още не съм готов на 100%, защото имах проблем, който не беше лесен за преодоляване. Това е едва вторият ми мач от 90 минути, откакто завърших миналият сезон. Работя върху това да се върна на върха. Голмайстор? Отборът е на първо място, единственото важно е да спечелим Скудетото. Нямаше да вкарам гол в този мач, ако нямах подкрепата на отбора", каза Влахович.

Той се изказа ласкаво и за Анхел Ди Мария, който изигра отличен мач и асистира на сръбския стрелец за последното попадение в мача. "Ди Мария е страхотен шампион. Благодаря му за съдействието, надявам се да получа повече от него, но и да му се отплатя. Мисля, че ще работим добре заедно, но е важно да се предоставиш на разположение на отбора и преди всичко отборът да печели", завърши Влахович.

Снимма: БГНЕС