Крилото на Байерн Мюнхен Кингсли Коман беше засечен с ново скъпо визило, след като през зимата разби своя луксозен McLaren 720S, чийто стойност беше 240 000 евро.

Новата придобивка на французинът е от същата марка, но модел 570S Spider. Кингсли бил взет от тренировката на Байерн от приятелката си. Тя паркирала Макларъна на паркинга на тренировъчния комплекс на баварците, където е позволено да има коли само на една марка - Ауди (б.р. акционер и спонсор на клуба).

Припомняме, че инцидентът миналата година стана на магистралата до Мюнхен малко преди 7 часа сутринта на 23 декември. Футболистът рязко дал газ в отсечка, на която е имало ограничение на скоростта от 80 км/час заради мокър асфалт. Кингсли загубил контрол над возилото и то се забило в дясната мантинела, като щетата е описана като тотална.

Коман моментално е получил помощ и за щастие се е разминал без драскотина. Той е бил сам в колата, а тестът за употреба на алкохол е отрицателен. След удара е имало парчета от колата на разстояние от 120 метра по всички ленти от пътното платно. За разчистването са били необходими 2 часа. Щетите само по мантинелата са оценени на 3000 евро.

                                            Така изглежда разбитият Макларън на Коман:

                                                     Това е новото возило на Кингсли: