Реал Мадрид, Манчестър Сити и Челси ще бъдат извадени от Шампионската лига и няма да участват в планирането за другата седмица полуфинали. 

На тяхно място ще бъдат върнати Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд и Порто, които отпаднаха на четвъртфиналите. В битката за място на финала те ще правят компания на палача на баварците - ПСЖ. Това гласи хипотезата на вестник "Билд", която започва да придобива все по-реални контури.

В петък ще се проведе заседание на Изпълнителния комитет на УЕФА, на което ще бъде решено дали отцепниците Манчестър Сити, Челси и Реал Мадрид ще бъдат отстранени незабавно от Шампионската лига заради участието си в новосъздадената Суперлига.

Още вчера президентът на Датския футболен съюз и член на Изпълкома на УЕФА Йеспер Мьолер потвърди, че съществува вариант Сити, Реал и Челси да излетят от турнира още сега.

Другата възможност е ПСЖ да бъде обявен за победител, тъй като не потвърди желание да участва в Суперлигата. Има още един вариант, но той изглежда почти невъзможен - сезонът в Европа да мине за "нулев".