Тотнъм е разкрил, че вратите на стадиона в Скопие са по-ниски и е поискал те да бъдат сменени, разкри Жозе Моуриньо, след като Шпорите спечелиха с 3:1 срещу Шкендия и се класираха за плейофите за влизане в Лига Европа. 

Лондончани се нуждаеха от късни голове на звездите си Хюн Мин Сон и Хари Кейн, които влязоха от пейката, за да се справят с домакините и да стигнат до сблъсък с Макаби Хайфа у дома. Ерик Ламела откри през първото полувреме, но Валмир Нафиу изравни за тима от Северна Македония. 

„Преди мача се получи забавна ситуация, тъй като нашите вратари ми казаха, че вратите са по-малки. Проверих сам и се оказа точно така, тъй като зная каква е височината, когато протегна ръка на нагоре. Все пак си помислих, че може би съм пораснал! Може и да не играя на тази позиция, но познавам добре футбола и усетих, че нещо не е наред. Обърнахме се към делегата на УЕФА, който потвърди, че вратите са с 5 см. по-ниски и затова те бяха сменени” обясни Моуриньо. 

Не е имало съмнения, че домакините умишлено са направили това, тъй като това не е техния стадион. Както и срещу Локомотив Пловдив миналата седмица, лондончани отново не бяха убедителни в представянето си и допуснаха изравняване, но с голове на звездите на тима в последните 20 минути, до сензация не се стигна. 

„Хубаво е, че спечелихме. Още по-добре е, че вече имаме 3 поредни победи и все като гости. Не играхме фантастично, но си свършихме работата. Трябваше да решим мача по-рано, но все пак направихме това, което трябва” добави Специалния.