Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че е потресен от играта на Рома при загубата 1:2 от Кремонезе на четвъртфинал за Купата на Италия. Рома бе определян от букмейкърите като фаворит за финала, след отпадането на Наполи, но се раздели с надпреварата след провала у дома снощи.

"Резултатът е напълно справедлив. Поздравления за Кремонезе, който след като победи Наполи в миналия кръг, сега ни победи и нас. Това са две големи победи и то за отбор, който миналата година беше в Серия Б, което прави постижението им още по-голямо. Ние изиграхме едно ужасно първо полувреме. Нивото беше много ниско. През второто допуснахме гол след индивидуална грешка и бяхме аут от битката. После видях добра реакция от играчите, но съперника се защитаваше с много хора", обяви Моуриньо.

"Сега гледаме към следващият мач. Да не забравяме, че отбора ни има големи трудности, когато се правят много промени в персонала. Трудно е да изиграем три мача за една седмица. В Неапол заслужавахме друг резултат и бях горд от играчите си, днес не мога да кажа такова нещо", допълни Моуриньо.