Тодор Неделев изигра първи минути за Ботев (Пловдив) от 252 дни насам. Нападателят участва в последната контрола преди подновяването на сезона в Първа Лига. Канарчетата направиха 0:0 с Ботев Враца в „Коматево“. Неделев дълго време се възстановява от операцията, която претърпя след катастрофата с националния отбор в Грузия през миналата година.

В 25-ата минута Уме Емануел стреля опасно от около 25 метра, но топката мина над напречната греда на Красимир Костов. Пет минути по-късно гостите отговориха с неточен изстрел на Браян Мендоса от границата на наказателното поле. Малко след това футболистите на Даниел Моралес разиграха добре и Том Рапнуи се озова на изгодна позиция отляво в наказателното поле на „канарчетата“, но Хидайет Ханкич излезе навреме и блокира завършващия удар. Така почивката дойде при нулево равенство. 

Десет минути след подновяването на играта влезлият като резерва Антоан Бароан имаше възможност да открие резултата след комбинация с Уме Емануел в наказателното поле на гостите, но ударът на французина бе спасен от Федерико Бариос. 

В 84-ата минута Бароан пропусна най-добрата възможност за гол през втората част, след като стреля неточно от около 10 метра.

Това бе последна проверка и за двата тима преди подновяването на сезона в Първа лига. В първия кръг от пролетния дял на шампионата Ботев (Пловдив) посреща Локомотив (София), докато Ботев (Враца) гостува на Локомотив (Пловдив).