Българският профибоксьор Кубрат Пулев отново нападна световния шампион Антъни Джошуа, докато чака окончателна дата и място за битката помежду им. Кобрата нарече своя опонент "арогантен и страхлив" и го определи като човек с проблеми с психиката .

"Световният шампион продължава да се бави с новата дата за мача. Разбирам пандемията и всичко останало, но смятам, че без проблем можем да се бием до края на годината и точно за това се подготвям. Няма значение къде и кога, аз съм готов. Последното, което чухме е 5 декември, а Лондон е фаворит да приеме двубоя".

"Смятаме, че са избрали този вариант, защото него го е страх да се бие извън Лондон. Аз мога да се бия навсякъде. Той със сигурност е много добър боксьор, световен шампион е, но също така има и много пробойни в играта му, които мога да използвам, за да го победя. Според мен той има проблем с психиката", каза Пулев в интервю за Betway Insider blog.

"Това е много арогантно, говори за Тайсън Фюри вместо да мисли за нашия мач. Но спомнете си какво му причини Анди Руис. Животът му показа, че е много лошо да прави това. Затова той ще понесе втория нокаут в кариерата си. Ще му покажа на него и на целия свят", каза още Кобрата.