Днес, точно от 20 часа, ще започне третата Годишна церемония „Златен пояс“ 2020, която ще отличи най-добрите в бойните спортове за годината. В унисон с мерките за превенция, церемонията ще се проведе в тв формат от студиото на Bulgaria ON AIR, с преки включвания от цялата страна.

Престижните награди се организират от Националната асоциация на бойните спортове в България с председател шихан Иво Каменов и за призове в нея ще се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията.

Министър Кралев ще бъде специален гост на церемонията и ще връчи големите призове – статуетките „Златен пояс“ 2020. Той ще награди петимата победители в категориите „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“.

Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци. По време на телевизионната церемония специална награда на най-отличилия се професионален състезател през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg

Цялата церемония ще се излъчва ексклузивно за българския тв ефир от националната телевизия Bulgaria ON AIR. Водещ на специалното събитие ще бъде едно от най-изявените лица на телевизията журналистът Златимир Йочев.

Освен на живо по Bulgaria ON AIR, третата годишна церемония "Златен пояс" 2020 ще се излъчва в реално време и на boec.bg, boec.com, както и във фейсбук страницата на асоциацията.