Втори боксов двубой между Флойд Мейуедър младши и Конър Макгрегър е на път да бъде проведен на круизен кораб в близост до Саудитска Арабия.

Според британските медии, 43-годишният американец и ММА звездата преговарят за реванш, след като през 2017 г. “Парите” спечели с технически нокаут в 10-я рунд. Преди дни Конър загуби с нокаут от Дъстин порие в двубой от UFC 257. “Сън” твърди, че щабовете на Мейуедър и Макгрегър водят разговори за втори касов двубой между двамата, като за негов домакин ще бъде избран луксозен лайнер, пише Boec.bg.

Причината за това е невъзможността евентуален такъв мач да се проведе в огромна зала заради мерките за борба с коронавирус по цял свят. Организирането му, обаче, ще предизвика огромен интерес и затова лагерите искат да осигурят достъп на възможно най-много фенове срещу възможно най-висока цена.

След загубата на Конър от Порие, Мейуедър не му спести поредната порция обиди.

“Конър не може да победи в собствения си спорт, но говори за нов боксов мач, срещу Пакиао. Никой няма да иска да го гледа. Това е все едно остатъците от вечерята ми да ядат остатъци”, заяви “Парите”, припомняйки, че е побеждавал и двамата.