Галерия

Британецът Дилиън Уайт изрази мнението си относно американското „турне“ на Антъни Джошуа. През последните две седмици бившият световен шампион обиколи няколко от най-реномираните боксови зали в САЩ, снимайки се с известни треньори, пише Boec.bg.

Това моментално породи спекулации, че Джошуа иска ново лице в своя ъгъл, който да промени неговия стил за предстоящия му реванш с Олександър Усик.

„Ей Джей“ бе тотално надигран от украинеца в мача им в Лондон, а мнозина метнаха вината от фиаското именно върху щаба на Джошуа и в частност неговия треньор Роб Маккракън.

Не така мисли 33-годишният Уайт, който бе нокаутиран от сънародника си през 2015 г.

„Най-лесно е да обвиниш хората около теб“, сподели „Крадецът на трупове“. „Роб Маккракън е чудесен треньор. Вижте какво направи за хора като Карл Фроч и други британски боксьори. Но когато загубиш, започваш да си търсиш оправдания. Така е в този спорт. Проблемът на Джошуа не е треньорът му, проблемът е в него самия. В главата му“.

„Той допусна прекалено много идиоти около себе си, а те знаят само да му казват „Да“ и да го възхваляват“, заяви Дилиън, който трябваше да се бие с Ото Валин, но двубоя пропадна заради контузия на рамото.