Галерия

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри изрази категорично мнение, че Олександър Усик не просто ще спечели реванша с Антъни Джошуа, но дори ще унищожи сънародника му. Той отправи тази прогноза във връзка с твърдението на Дерек Чисора, че Ей Джей може да победи „Циганския крал“, ако двамата все пак се срещнат на ринга.

Джошуа ще опита да си върне поясите в тежка категория на WBA WBO IBF IBO през тази пролет. Той и Усик трябва да се боксират през април месец, но все още няма утвърдени официално дата и място на събитието. От своя страна Фюри се гласи да брани пояса си срещу Дилиън Уайт.

„Това е съобщение към Дерек Чисора. Видях, че си казал, че Ей Джей ще ме отнесе. Не и за милион години. Ако най-големият удряч в историята не успя да го направи, ако Владимир Кличко също не успя, то няма как един стар бодибилдър да го стори, приятелю“, обяви Фюри, цитиран от Boec.bg.

Във връзка с реванша между Джошуа и Усик, той добави: „Не само че Усик ще спечели този мач. Той ще унищожи Джошуа. Този път няма да има надиграване по точки. Този път ще има тотално унижение за Ей Джей. Има един човек, който може да победи Усик в момента и това е „Циганския крал“. Точка“.