Галерия

Поне до месец март Дионтей Уайлдър ще почива. Това обяви мениджърът му Малик Скот пред „World Boxing News“, цитиран от Boec.bg. Последната среща на „Бронзовия бомбардировач“ бе на 10-ти октомври 2021 г. в сблъсък за световната титла срещу Тайсън Фюри, като американецът загуби с нокаут в 11-ия рунд.

Скот прогнозира, че Уайлдър ще се завърне през следващите няколко месеца и вероятно ще се бие някъде през пролетта.

„След няколко месеца ще влезе в лагерна обстановка и той ще се бие. Според мен трябва да се върнем в подготовка преди март и да се бием през май“, каза Скот.

Мениджърът уточнява, че не може да се ангажира с конкретни дати, тъй като всичко зависи от възстановяването на боксьора.

Самият Уайлдър намеква, че все още е със смесени чувства за завръщането си и не е сигурен дали изобщо трябва да продължи напред.

 „Трябва ли да продължа напред? Трябва ли да пробвам още веднъж? Или трябва да се пенсионирам и да се съсредоточа върху другите неща, които вече имам. Други неща, в които искам да вляза?“ каза Уайлдър в шоуто на комика Кевин – „Cold as Balls“.

Все пак Скот вярва, че Уайлдър ще се върне поне за още един мач. Официалното му отстраняване от Невада изтича на 8-ми април.

Снимки: БГНЕС