Един от най-перспективните български бойци - Едуард Алексанян, ще се изправи на ринга в новото издание на зрелищната международна бойна галавечер SENSHI. Атрактивното бойно шоу ще се проведе на 3 декември в Двореца на културата и спорта, гр. Варна. Начало на титаничните сблъсъци ще бъде дадено в 19:00 часа. Билети за SENSHI 14 са в продажба в мрежата на Eventim.bg и през сайта Grabo.bg.

Броени дни преди дългоочаквания боен спектакъл Едуард Алексанян разкри любопитни подробности относно подготовката и мотивацията му за предстоящия двубой.

Едуард Алексанян е двукратен национален кикбокс шампион и шампион от турнира Savages. Той постигна най-значимия си успех миналата година, грабвайки Европейския пояс за професионалисти на WAKO PRO в стил К1. На 3 декември той ще търси своята осма победа на арената на SENSHI.

SENSHI 14 ще представи 13 титанични сблъсъци на 3 декември от 19:00 часа. Всеки, който желае да се наслади на новото зрелищно издание, може да го направи от първи ред в Двореца на културата и спорта, Варна. Билети за атрактивното бойно шоу са в продажба в мрежата на Eventim.bg и през сайта Grabo.bg.

Зрелищната бойна галавечер  ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

14-ото издание  на SENSHI се организира със съдействието  на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.