Галерия

Новият-стар футболист на Борусия Дортмунд Матс Хумелс изкара лятната си ваканция с приятели в Хърватия, докато съпругата му Кати отпочива в Маями с малкия им син Лудвиг, пише вестник "Билд".

Медиите в Германия спекулират дали семейството ще живее заедно след трансфера на защитника, който игра три години в Байерн. Едрогърдата фурия Кати не иска да напуска родния Мюнхен и според клюките отношенията между двамата изобщо не са розови.

През последните няколко години Матс е свързван с куп различни жени, сред които и певицата Лена Майер-Ландрут. Преди години пък на Кати приписваха афера с бившия съотборник на германеца в Дортмунд Невен Суботич. Семейство Хумелс отрича спекулациите и поне публично демонстрира хармония и разбирателство.

Изненадващият трансфер на Хумелс от Байерн в Борусия обаче повдига много въпроси. От сигурни титли и купи с баварците бранителят се обрича на посредственост според повечето специалисти, защото едва ли ще спечели значим трофей с вастфалци.

Президентът на Байерн Ули Хьонес призна, че трансферът е по желание на футболиста. Защо му е на Матс да напуска шампионите? Според днешната информация той е във влошени отношения с голяма част от доскорошните си съотборници в Мюнхен. Отдавна не се разбира и с треньора Нико Ковач, който веднага дал зелена светлина за продажбата му.

Но дали хрисимият на пръв поглед Матс няма проблеми и у дома, заради които иска да избяга в друг град и друг отбор? Тази седмица той ще мине задължителните медицински прегледи, а Борусия плаща веднага 31.5 милиона евро на Байерн. Сумата ще набъбне на 38 милиона евро с бонусите. Договорът му с "жълто-черните" ще бъде за три сезона, а заплатата му - 12 милиона евро с бонусите. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Current Mood - Bikini & No Make-up

Публикация, споделена от Cathy Hummels (@catherinyyy) на

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You

Публикация, споделена от Cathy Hummels (@catherinyyy) на

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Die letzten Stunden geniessen und dann : Back to Munich  Miami ich werd dich vermissen!

Публикация, споделена от Cathy Hummels (@catherinyyy) на