Ерлинг Халанд се отдаде на заслужена почивка след страхотния сезон с Борусия Дортмунд. Папараци го щракнаха как се забавлява с приятели на гръцкия остров Миконос.

Най-много коментари отнесоха екстравагантните тоалети на 20-годишния норвежец. Любимата му марка е „Луи Вюитон“, а по време на ваканцията си той се изтипоса с комплект за 3200 долара, изчисли „Дейли мейл“. Само чехлите от популярния бранд са близо 600 долара.

 

Нищо работа за нападателя, който досега получаваше повече от 8 млн. евро на сезон. През пролетта мениджърът на Ерлинг – Мино Райола, обаче заяви, че клиентът му се цели в заплата в размер на 30 млн. от следващия си клуб.

Сега обаче Халанд разпуска с пълна сила на великолепна яхта, където той бе спипан с тайнствена брюнетка, пише "Монитор". Ерлинг няма официална приятелка и това е първият случай, когато бе сниман в женска компания.

Според негови близки играчът все пак следял и случващото се на европейското първенство, въпреки че Норвегия не успя да се класира. В Туитър се появи видео, на което младокът се весели в компанията на Рияд Марез, което допълнително подхрани спекулациите, че Халанд ще продължи кариерата си в Манчестър Сити. 

 

Цената му е 150 млн. евро, но неотдавна футболистът намекна, че може да остане в Германия, след като Борусия си осигури участие в Шампионската лига. В 43 мача за настоящия си отбор той вкара 40 гола.