Галерия

Половинката на вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа - Едурне, се завръща ударно на музикалната сцена, пише "България Днес". Тя обяви, че ще пусне нов албум през 2020 година.

Така ще сложи край на 4-годишното отсъствие, в което се беше отделила от сцената. След трансфера на любимия й тя го последва в Манчестър и позагърби музиката. Приемаше единствено покани за съдийстване в шоу програми. Концертите й бяха сведени до минимум.

Едурне вече влезе в студиото и е готова с някои от песните за новия си албум. Може да се похвали и с няколко дуета с известни своите колеги.

В същото време тя сподели, че вече не обръща внимание на хейтърите. Едурне често е засипвана с критики по време на кариерата си.

"Първите няколко пъти ти въздействат. Размишлявате и им придавате голямо значение. След това вече - не. Така е по-добре за вас", категорична е футболната половинка.

Сексапилната певица добави, че взима под внимание единствено градивната критика. "Тя ми помага да ставам все по-добра", категорична е Едурне.