Галерия

Любовта между Диего Армандо Марадона и Росио Олива окончателно е в миналото. Нещо повече - задава се същинска война между двамата, пише "България днес".

Бившата годеница на аржентинската легенда го даде на съд. Тя иска "финансови компенсации" за края на отношенията им. За целта Росио е наела един от топ адвокатите в страната Ана Розенфелд. Същата е личен юрист-консултант на Уанда Нара и я представлява по време на развода й с Макси Лопес.

До преди няколко дни се смяташе, че Олива и Марадона са се събрали след няколкомесечна раздяла. "Вече не сме двойка", категорично отрече Росио.

Според медиите в Аржентина тя дори има нов мъж до себе си. Мацката излиза с него от около три месеца, но все още не е показала кой е той. В момента Олива е съсредоточена в битката си с Марадона.

58-годишният дон Диего се събра с Олива през 2012 година. Росио е бивша професионална футболистка, която е играла за няколко клуба в Аржентина. Миналата година двамата се сгодиха, но няколко месеца по-късно изненадващо се разделиха.

В отношенията между двамата има възходи и падения. Най-спорният епизод бе през 2014 година, когато легендата обвини своята приятелка, че му е откраднала скъпоценности и поиска да бъде арестувана.

Преди това в интернет се появи видео, където бившият футболист бие своята интимна приятелка. Като типичната южноамериканска двойка, техните отношения отново се закрепиха. Рецептата: Божията ръка. Марадона беше уловен от папараци как опипва своята приятелка мръснишки в басейна...

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Rocio! (@rocio_g_oliva) на