На звездата на Рома Николо Дзаниоло може и да не му върви много в кариерата в последно време, но за сметка на това има успех в личния живот.

Полузащитникът е за дълго извън терена заради тежка травма. Утеха намира в обятията на новото си гадже. Това е Елиза Визари. Двамата сами обявиха връзката си със снимки в социалните мрежи.

Любимата на младия футболист е модел, но се изявява и като актриса. Вече има няколко роли на големия и малкия екран. Скоро по кината в Италия ще тръгне нов филм с нейно участие "Най-красивите години".

Красавицата е родена през 2001 година в Рим. Тя е спортна натура. В свободното си време обича да язди, плува, да кара ски и кънки. Освен това е фена на танците, пише "България днес". Елиза замени в сърцето на Дзаниоло дългогодишната му приятелка Сара Скеперота, която също е модел.

Раздялата между тях стана известна именно, след като Дзаниоло обяви новото си гадже. Няколко часа по-късно бившата му качи загадъчен коментар. "Истинският късмет на някои хора е моят урок", написа тя.