Галерия

Централният бранител на Байерн Мюнхен Джером Боатенг е на път да напусне отбора в края на сезона, с което ще удовлетвори желанието на шефовете.

Ръководството искаше да се отърве от световния шампион още миналото лято, тъй като нивото му спадна и той видимо се дистанцираше от отбора в мероприятия извън терена.

Джером не остана на награждаването за седмата поредна титла в Бундеслигата миналата пролет и се оправда, че е бързал за сватба. Байерн искаше да го продаде, но не получи адекватна оферта и той остана.

Сега ситуацията е различна, тъй като договорът на световния шампион е само за още един сезон и е възможно да се намерят мераклии, които да го вземат на разумна цена.

Според вестник "Тагесцайтунг" има реален вариант Боатенг да се върне в Херта и причините са две. Първата е, че в столицата живее неговата нова любов - моделът Кася Ленхардт, наричана "Диамантените очи".

Хубавицата има 5-годишен син, но и фантастичен бюст с оглед факта, че е кърмила отрочето си без почивка 24 месеца. Сравняваната с Мона Лиза палавница очевидно е завладяла сърцето на защитника и той е готов да напусне Байерн.

Втората причина е, че Боатенг познава отлично "старата дама", тъй като игра за берлинския клуб от 2002 до 2007 година. Освен това той е роден в германската столица.

Феновете на Херта в социалните мрежи са в екстаз от новината, че ас като 31-годишния Боатенг може да подсили отбора. Някои от тях дори се шегуват, че Кася трябва да наблегне на интимните ласки, за да убеди напълно, че мястото на Джером е само и единствено в родния му град.