Галерия

Надничането в чуждите легла, особено на известните личности, е голям гъдел за клюкарите. А пък ако има и срамна история - какво по хубаво?

За такава се приема фактът, че бразилският футболен национал Дани Алвеш свършва бързо. Но пък го може често и почти непрекъснато, пише "България днес". 

Това издаде неотдавна прекрасната му съпруга и модел Жоана Санс, при това в телевизионно предаване на живо. И изобщо не се и сконфузи. 

Но бъзиците тип "Спиди Гонзалес" явно са се изсипали върху футболиста и той се оправда в интервю за вестник "Ла Вангуардия". 

"Футболистите често отсъстваме от вкъщи за по няколко дни и дори седмици - обяснява защитникът. - И когато най-после се прибера и у дома ме чака такава красавица, просто не мога да се сдържа. Иначе съм си нормален мъж."

Алвеш придоби статута на легенда с отбора на Барселона, за който записа 247 мача между 2008 и 2016 г., преди да премине в Ювентус, а след това и в ПСЖ. Именно в Барселона той се запозна с 11 години по-младата от него красавица Жоана. 

Заради нея Дани се разведе и с първата си съпруга Дирона Сантана, с която имат две деца. Макар да са семейство вече от две години, а преди това други две да бяха гаджета, Алвеш и Жоана нямат деца, но тя приема неговите и като свои.

Заради тази му интимна особеност изданието сравнява Дани с неговия колега Адил Рами. Французинът от арабски произход живя малко над година с Памела Андерсън в Марсилия. 

След раздялата именно канадската актриса разкри, че Адил също действал бързо, но можел да повтаря упражнението цяла нощ.