Известен футболист, подвизаващ се във Висшата лига на Англия, стана баща, но по доста необичаен за него начин. Проститутката Кейти Морган обяви пред медиите на Острова, че бебето й е именно от въпросния играч, чието име не се назовава.

Морган заяви, че дори вече е направен тест за бащинство, който е доказал кой е бащата. 26-годишната британка разкри още, че играчът е приел новината и се радва да поеме отговорност в отглеждането на своя син.

„Той беше шокиран, когато му казах, че съм бременна. Не може да повярва, че това е неговото бебе. Но ние правихме секс, въпреки че си имаше приятелка. През миналия август му казах, че съм бременна и бях сигурна, че детето е негово. Сега резултатите от ДНК теста установиха фактите. Той е съгласен да плаща месечна издръжка за детето“, коментира Кейти.

„Смущаващото за него е, че някои от неговите съотборници са били мои клиенти“, добави тя, цитирана от "Монитор". 

Морган каза още, че нейни клиенти са редица други играчи от английското първенство, включително и национали. „Двама английски национали са му дали моя номер и са ме препоръчали. Била съм и с други играчи от Висшата лига. Намирам ги за много подходящи. Те му бяха дали моя номер и му бяха казали, че ще се забавлява с мен. Сигурна съм, че нашето бебе е заченато през юли, защото той ме нае да се присъединя към него на музикален фестивал през уикенда. Плати ми 1500 паунда“, разказа още тя.

Младата майка вече не работи като проститутка, но въпреки това печели пари, демонстрирайки надарените си форми. Тя участва в онлайн сайт, където потребителите плащат такса, за да я гледат по оскъдно облекло.