Галерия

Една от най-популярните руски порно звезди Любов Бушуева разкри любопитна история, свързана с бившата икона на местния футбол Андрей Аршавин.

28-годишната актриса от филми за възрастни, която е позната в средите с псевдонима Лола Тайлър, сподели, че преди години е била на крачка да прави секс с играча и съотборника му по това време в "Зенит" (Санкт Петербург) - Владимир Бистров.

Бушуева призна, че оргията е пропаднала, след като е поискала да си направи селфи за спомен с двамата футболисти, пише "Монитор".

“Бяха трима, Андрей Аршавин, Владимир Бистров и още един, когото не бях виждала преди. Бях на почивка в Геленджик, а те на някакъв лагер. Видяха ме в един бар и ме поканиха на своята маса. Бистров не спираше да говори, докато Аршавин само вадеше пари и поръчваше”, разказа тя.

“Изпихме две бутилки уиски и се качихме в стаята им. Защо да не правя секс с футболистите? Глупаво е да им отказвам. Те са известни, красиви и се грижиха добре за мен. Но тогава поисках да си направя селфи с тях за спомен и те се сковаха. Тогава третият мъж, на когото казваха Александър, ми грабна телефона и ме заплаши да не правя никакви снимки. Аз се уплаших и избягах. На другия ден се засякохме пак, но те отново отказаха да се снимам с тях”, допълни блондинката. 

Преди няколко месеца Лола Тайлър отново направи любопитно изказване, но не свързано с футбола. В края на април тя обяви, че би правила секс с човека, който открие ваксина срещу коронавируса.

“Връщам се от Италия и съм под карантина вкъщи. Нямам право да излизам, защото могат да ме арестуват. Хората страдат, когато са затворени, затова съм готова да се отдам на човека, който измисли ваксина срещу този вирус”, написа тя тогава в “Инстаграм”.