Галерия

Крадци нахлуха в дома на Хоакин Кореа в Рим и предизвикаха гнева на половинката му Дезире Кордеро, пише "Монитор". Обирът станал в луксозната къща на аржентинския нападател в събота вечер, докато той играел за Лацио срещу Болоня (2:1) на „Олимпико“.

Щетите са за 7000 евро, като бандата е отнесла със себе си пари, бижута, часовници и чанта „Баленсиага“ на Кордеро. Още в полунощ на мястото дошла полиция, която тепърва ще разследва как престъпниците са прескочили високата ограда, отделяща резиденцията на Кореа от улица „Касия“. Освен това домът на 26-годишния национал е под постоянно видеонаблюдение, а никой от съседите не е чул нищо.

Пръв към крадците се обърна самият Хоакин, който във видео в Инстаграм заяви: „Страхливецо, който нахлу в дома ми, докато бях на мач, влез пак и кради, когато съм вътре! Ще те чакам“. Посланието му завърши с обидни думи.

Не по-малко остра беше ослепителната Дезире, която е известен модел от Мадрид и донесе на Испания титлата Мис Вселена за 2014 г. „Кучи синове, можете да вземете парите ни, но не и да отнемете любовта ни“, написа 178-сантиметровата красавица, която се радва на 251 000 последователи в социалните мрежи.

Наскоро Хоакин й организира парти изненада за 27-ия рожден ден. Зеленооката хубавица имаше връзка с Кристиано Роналдо през 2016 и 2017 г. Покрай връзката си с Кореа тя се премести в италианската столица.