Галерия

Аржентинският футболист Езекиел Лавеци постигна сериозна победа в живота. Той успя да си върне любимата жена. Наталия Борхес официално призна, че отново е в обятията на нападателя. Направи го в чат с фенове. 

Красавицата и футболистът започнаха връзката си в началото на годината. По време на първата карантина по света заради коронавируса двамата се отдадоха на романтиката на екзотичен остров. Изненадващо те се разделиха през лятото. 

Първите слухове, че отново са заедно, се появиха в края на октомври. Сега вече Борхес призна, че това е факт. Тя разкри пред последователите си и най-големия си страх, който така и не успява да преодолее.

"Не мога да плувам. Опитах няколко пъти, но ме е страх!! Има ли някой друг на света като мен?", заяви футболната половинка, цитирана от "България днес".

Мнозина вярват, че именно тя ще е причината Лавеци да се кротне. Бившият нападател на "Наполи" и ПСЖ се слави като един от най-големите плейбои във футбола. 

Преди около година той успя да вкара в леглото си една от най-желаните жени на планетата - Белен Родригес. Преди да започне връзката му с Наталия, пък се радваше на прегръдките на друга палавница - Янина Скрепанте.