Галерия

Моделката Наталия Барулич се раздели с Неймар и реши да му покаже какво е загубил. Хърватката, която изкара кратък романс със звездата на Пари Сен Жермен, се снима гола.

Манекенката позира както майка я е родила в последната си фотосесия. Кадрите са направени на плажа на тайнствено екзотично място.

Наталия не спира да работи след края на връзката си с Неймар. Тя постоянно снима за различни марки и списания. Доста от фотосесиите й са по бельо, отбелязва "България днес".

Неймар и моделката бяха заедно едва няколко месеца. Докато връзката им траеше, Наталия прекара по-голямата част от времето си при футболиста в Париж. Двамата дори се снимаха за известно списание, за да официализират отношенията си. 

Това явно не им донесе късмет, защото скоро след фотосесията сложиха край на любовните си отношения. Наталия явно е любимка на известните мъже. Преди да се забие с Неймар, тя беше гадже на музикалната звезда Малума. 

Двамата бяха заедно две години, преди да се разделят в края на 2019-а. Скоро след това моделката се оказа в леглото на бразилския футболист. Но не се задържа дълго там и сега сърцето й е свободно.