Не ламтя за известни гаджета, за мен всички хора са еднакви, казва Виктория Боня.

Десетките й връзки говорят за друго – бившата на Григор е истински магнит за богати мъже и най-вече за спортисти, пише "Монитор".

Без баща

Родена на 27 ноември 1979 г. в град Краснокаменск, близо до границата с Китай, Вика е молдовка по националност. Дядо й по майчина линия обаче бил китаец. Бащата на красавицата – Анатолий, работел като шахтьор в урановите мини, заради които градът е създаден през 1968 г. Когато била само на 2 г., той се развел с майка й Галина.

„Не знам какво е да растеш с баща – разказва Вика. - Животът не ми предостави възможност да тичам и да плача на рамото на татко. Това повлия на характера ми и ме направи, каквато съм сега. Винаги е трябвало да се боря за себе си и да свикна с мисълта, че няма кой да ме защити“.

Още в седми клас повтаряла на всички, че един ден ще замине за Москва, намираща се на почти 7000 км. „Бях измислила всичко – ако не събера пари, ще тръгна пеша по релсите, но на всяка цена ще стигна. И не просто ще се омъжа добре, а ще направя от себе си успешен човек“, разказва Боня, която 16-годишна заминава с майка си да работят в столицата.

В началото е сервитьорка и секретарка, а през 2011-а участва в конкурса „Мис Земя“ на Филипините, но не стига до финала. След това Вика някак се установява в САЩ, където с приятелка подхваща малък бизнес. Усвоява добре разговорния английски, проговаря и испански. Решава да се върне в Русия, където постъпва във Висшето училище за кино и телевизия „Останкино“, дипломирайки се през 2004 г. Става известна в цялата страна с риалити шоуто „Дом-2“, в което се включва през май 2006 г.

Вижте ТУК еротични снимки на Боня

Боня е една от най-скандалните участнички и завързва роман със Степан Менщиков, който я нарича „майсторка на оралния секс“. Междувременно тя ходи с някой си Акив, който я хваща с друг, а след това дълго я преследва и заплашва да я залее със сярна киселина. Допълнителна нотка към развратния имидж на Виктория добавя страстната й целувка с актрисата Мария Кожевникова. По-късно Мария ще се оправдае, че е била пияна, а Вика ще признае: „Харесвам момичета, не виждам нищо осъдително в секса с тях. Мога и с две, даже ми се е случвало. Не помня името на първия си мъж, всичко продължи две секунди“.

След излизането си от Къщата, тя влиза в списъка на „50-те най-красиви жители на Москва“ на сп. „TimeOut Москва“, снима първия си филм и се съблича за кориците на „Пентхаус“ и „Максим“.

Велитон

На някоя от тях я забелязва Велитон, бразилският нападател на Спартак (Москва) – клуб, на който Виктория е станала страстен фен. За любимия си блондинката е готова на всичко, дори да сключат брак, за да може той да получи руски паспорт и да играе в националния. Треньорът на Велитон – Валерий Карпин, обаче е категорично против връзката им. Веднъж, когато футболистът си е заминал за родината, Карпин засича Боня в ресторант. „Той ми подхвърли: „Странно, петък вечер е, а ти още не си пияна“, а аз веднага го засякох: „Велитон си тръгна и няма с кого да пия”. А по мое време Велитон вкарваше гол след гол, Спартак печелеше и феновете ме бяха приели за талисман“, спомня си Вика, която е категорична, че в последните години изобщо не близва алкохол, дори на рождения си ден, а тогава пиела най-много по чашка вино.

„Велитон беше първият човек, който ми предложи брак, и то още на първата ни среща“, хвали се тогава Вика и дори анонсира сватба пред декември 2009-а в Бразилия, но до такава не се стига. Оказва се, че вкъщи голаджията го чака сериозна приятелка.

Детето

Боня не си губи времето и на вечеринка в Монако завърта главата на Александър Смърфит, който бил с друго момиче, но бързо хлътнал по рускинята въпреки протестите на баща му – ирландския милионер Майкъл. Все пак Вика нямала кристална репутация, а и била с 5 г. по-голяма от сина му. Нещата се променили, когато през март 2012-а тя дарила любимия си с дъщеря - Анджелина Летисия.

„В първите месеци след раждането отидохме при майка му в Кан и си живеех живота, но ми омръзна да бездействам. Когато се върнах към работата, ми се налагаше а пътувам до Москва на всеки 2 седмици. Александър започна да се дразни и ми предложи по 15 000 евро месечно, за да седя вкъщи. Тези средства нямаше да ми стигат, защото поддържах и домакинство в Москва, където се грижех за близките си. Алекс, като повечето европейски мъже, не беше свикнал да дава пари, а още не печелеше много. Докато за мен беше нормално да влагам средства в нашето младо семейство. Да, мъжът ми беше млад, красив, но леден отвътре. Не ме галеше и прегръщаше, а аз не исках да увехна като жена. Бях на 35 и имах нужда от щастие. Не скъсахме заради изневери, а защото бяхме станали като брат и сестра“, не пести подробностите Вика.

След раздялата им през 2017-а Алекс рухнал психически и по думите на северната хубавица „почти не умрял“.

Неймар и другите

А Боня се върнала към любимите си футболисти и дори се целувала със 17-годишния Мбапе, но твърди, че по нейно желание не стигнала по-далеч. „Като научих на колко е, се притесних, че ще ме затворят за педофилия – смее се Вика. - С Неймар не преспах, първо, защото той не беше свободен и второ, защото вече бях имала взимане-даване с такива като него. Ако си на 20 е готино, но когато вече имаш дете, това не е вариант – той постоянно играеше покер, къщата му беше пълна с хора, шумни купони... Нямах нужда просто да си сложа отметка, че съм правила секс с Неймар. Жал ми е за Мбапе, защото покрай Неймар и той е в непрекъснати запои“.

Близко приятелство я свързва също с Дрогба, Канаваро и Дибала. „Запознах се с тях покрай футболния ми проект. За него взех и интервю с Луиш Фиго, а покрай това общувахме в Инстаграм. Жена му изревнува и го накара да си смени телефонния номер. Не знам защо жените на другите мъж, само като ме видят и полудяват“, чуди се Боня.

В дългия й списък със завоевания са също юристът Алън Джефри Байер, заради когото тя се мести в Лос Анджелис, както и френският богаташ Пиер Андюран, с когото през 2018-а минава по червения килим в Кан.

На следващата година телефонът на Вика е хакнат и от него лъсват отношенията й с белгийския национал Маруан Фелайни и с Григор Димитров, също трезвеник като нея. По-сериозни са отношенията й с българина, от когото Боня дори иска второ дете, но остава с разбито сърце и е предадена от приятелката си Лолита Османова.

„Нямам нужда от милиардер, а от топлинка“, завършва изкусителката.

И ОЩЕ 

Най-близкият приятел на Вика е бившият №1 в тениса Марат Сафин, с когото са съседи в Монако, а се виждат и в другото му жилище в Испания. В Инстаграм руснакът е основен герой в нейните постове, като веднъж тя дори написа, че студува в Москва, тъй като е пристигнала без яке, а разполага само със сакото на Марат.